| Домът на Мисао | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Misao
Брой мнения : 21 Join date : 20.11.2010 Age : 29
| Заглавие: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:21 am | |
| Емии .. Миса живееше в средно голяма къща .. не беше нищо особено освен че цялата (както отвън, така и отвътре) беше в лилаво ;д
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Момичето се прибра и набързо влезе в банята да си вземе един душ. Когато излезе, тя се облече с дънки и суичер, отиде до къхнята, направи си сандвич и си взе студен чай за пиене. След това излезе на верандата и седна на един стол. Започна да си похапва и в същото време както винаги зяпаше замислено нанякъде..
| |
|
| |
Ерик Даниелс
Брой мнения : 34 Join date : 20.11.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:29 am | |
| Ерик обикаляше из небето с неговите ангелски крила, като видя самотното лице на терасата на една хубава къща. Реши да се отбие за да види какво става, не е хубаво да има самотни хора в днешно време. Е той кацна пред нея, като я попита: -Здравей момиче, как си, всичко наред ли е ? | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:32 am | |
| - Яяяя крилцааа - извика Миса като видя момчето. Чак тогава се усети, че и тя има такива и крилцата вече и станаха безинтересни. Чак тогава погледът й се прехвърли върху самото момче. Тя го огледа отгоре до долу, усмихна се и каза - Епаа .. май всичко си е наред И продължи да си яде сандвича | |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:37 am | |
| Ерик също погледна момичето в искрящите и очи, като видя, че и тя е ангел, като него. И я попита: -По очитете ти виждам, че не си имала лесно детство, ако не се бъркам нали? -Ще ми разкажеш ли как и ти си станала ангел? | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:43 am | |
| - Амии ангел съм си откакто се помня и не знам как точно съм станала такава. Не знам и защо съм нещо такова. Не знам и кои са ми истинските росители. Абе общо взето доста работи не знам След което се позамисли за нещо и се сети, че не знае нищо за непознатия, затова започна от логичния въпрос: -Как се казваш? | |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:48 am | |
| Той я погледна, като се усмихна и каза: -Аз съм Ерик, Ерик Даниелс, а твоето име как е милейди? След, което подаде дясната си ръка за да се ръкостисне с нея и официално да каже, че са се запознали ^^. | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:54 am | |
| - Аз съм Мисао - отговори тя - Приятно ми е да се запознаем Момичето също подаде ръката си за да се здрависат - Впрочем, може да ме наричаш само Миса - допълни тя | |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:57 am | |
| След ръкостискането Ерик каза: -Е добре Мисао т.е. Миса, искаш ли да ми предложиш нещо за ядене или ще ме оставиш да те гледам как ядеш и да се облизвам. Попита той, като гледаше как Миса сладко си отхапваше от сандича. | |
|
| |
Аоши Шимоноро God
Брой мнения : 53 Join date : 18.11.2010 Age : 29 Местожителство : Костинброд
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 12:58 am | |
| СЪСЕДЙЕЕЕ, АЙДЕ НА ПАРТИ У ДОМА ! | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:00 am | |
| - Изкушавам се да направя второто - каза Миса и се засмя Тя стана от мястото си и влезе в къщата като покани и Ерик вътре - Какво искаш за ядене - попита тя Отиде в кухнята и започна да рови из хладилника
| |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:03 am | |
| -Амииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ко и кашкавал ще ми дойде много добре, хайде нека да са 2.
Последната промяна е направена от Ерик Даниелс на Нед Ное 21, 2010 1:09 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:06 am | |
| След малко сандвичите бяха готови. Тя ги остави на масата и седна на един от столовете, като каза - Приятен апетит И зачака той да се наяде | |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:09 am | |
| Ерик, като ги видя направо се нахвърли върху тях, като започна да яде единият и вместо, като кавалер да попита мадамата дали иска един сандвич, той направо си ги изяде и 2-та за 0 време, все пак не беше ял от няколко дни както и да е той ги изяде, като след това благодари за обилната вечеря и я попита: -Искаш ли да правим нещо? | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:13 am | |
| - Какво например ? - попита Миса Стана от стола и отсервира чинията. След малко я изми и се върна обратно на мястото си. - Таа .. какви идеи имаш, че аз за нищо не се сещам - каза тя | |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:15 am | |
| -Ами въпросът е, че нямам идеи точно за това те попитах да видя дали женският ум в момента работи по-добре от мъжкият, но явно не е така. Както и да е сега ще измисля нещо, щом се налага, само ми дай малко време. И Ерик започна да мисли какво да правят 2-та ангели в тази самотна нощ. | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:21 am | |
| Миса леко се усмихна и каза - В момента изобщо не ми е до мислене Тя зачака той да измисли нещо като по едно време прекъсна мисленето му попита - Еее .. дойдоха ли ти някакви идеи ? | |
|
| |
Ерик Даниелс
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 1:27 am | |
| Ерик каза: -Ами сега не се сещам, предполагам, че ще си ходя да поспя малко и утре ще ти се отбия пак на гости. След това Ерик разпери криле, като излетя в небето и изчезна. | |
|
| |
Misao
| Заглавие: Re: Домът на Мисао Нед Ное 21, 2010 11:58 am | |
| След като той си тръгна Миса отиде в спалнята си. Облече си някаква нощничка, взе си телефона и слушалките и легна на леглото. Пусна си Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) и започна да си тананика песента. Скоро започна да се унзся и след известно време заспа..
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Мисао | |
| |
|
| |
| Домът на Мисао | |
|